Engelstalig filmpje: ‘What if money was no object – Alan Watts’

Een mooi inspirerend filmpje van een paar minuten. What if… What if money was no object? Met in het achterhoofd dat het nooit te laat is om je leven een andere wending te geven. Elk moment is het juiste moment.

Over Alan W. Watts:  (Chiselhurst, 6 januari 1915 – San Francisco Bay, 16 november 1973) was een Engels filosoof, schrijver, spreker, anglicaans priester, hoogleraar en beoefenaar van de vergelijkende godsdienstwetenschappen. Hij verdiepte zich met name in de filosofie van zen, het boeddhisme en het taoïsme, en heeft met zijn werk een belangrijke bijdrage geleverd aan de introductie en popularisering van Aziatische religie en filosofie in het Westen. (Wikipedia)

Zwanenhart

‘Live the Life you Love, Love the Life you Live’

%d bloggers liken dit: