Kortingscode voor iHerb.com: CUH799 (voor mineralen, supplementen etc.)

Dit is mijn favoriete website om mineralen, supplementen, tandpasta etc. te bestellen.

www.iHerb.com

Je zou denken dat als je producten in Amerika bestelt, dat je dan duurder uit bent dan in NL ivm verzendkosten en dergelijke. Niet op deze website! Het is ook een kwestie van slim bestellen.

Zorg ervoor dat je pakketje onder de 4 lbs zit (ongeveer 1,8 kilo), dit gewicht is zichtbaar in je bestellijst. Desnoods maak je meerdere pakketjes. En daarnaast zorg ik dat het bedrag boven de 40 dollar is. Dan betaal je maar 4 dollar (afhankelijk van wisselkoers, is ongeveer 3 euro) extra voor verzendkosten naar Nederland. In Nederland betaal je vaak bijna 7 euro aan verzendkosten.

Als je voor meer dan 60 dollar besteld, krijg je nog eens 5% extra korting op het geheel. Maar de kans dat je dan inklaringskosten moet betalen is dan wel groter.

Niet alleen betaal je bij http://www.iHerb.com minder voor verzendkosten, maar ook voor de supplementen zelf. En op deze website heb je ook nog eens volop keus. En wat ik een extra vind van deze website, is dat álle ingrediënten van een product worden vermeld. Dus ook die kleine lettertjes met kunstmatige conserveringsmiddelen en dergelijke.

Ik kijk altijd naar de ‘Other Ingredients’. Ik vind het belangrijk dat mijn supplementen geen melk, gist, gluten, suiker, maïs of soja bevat. Daarnaast wil je liever ook geen ‘microcrystalline cellulose’ of ‘magnesium stearate’, maar helaas ontkom je daar niet altijd aan. Persoonlijk kies ik als vegetariër ook voor supplementen zonder glycerine of gelatine.

Kortingscode

Voor jouw eerste bestelling kun je gebruik maken van de kortingscode CUH799. Bij een bestelling onder de 40 dollar krijg je dan 5 dollar korting, en boven de 40 dollar zelfs 10 dollar korting. Bestel je meer dan 60 dollar aan producten, krijg je nog eens 5% extra korting.

Je kan ook de website in de gaten houden voor acties. Soms hebben ze een gratis verzending (bij een bestelling onder de 4 lbs en boven 40 dollar). Het is in ieder geval altijd mooi meegenomen.

Voorbeelden van voordelige producten op iHerb.com:Vitamine D3

Vitamine D3 voor maar 6,99 dollar

NAG-00152-0

Tandpasta zonder fluoride voor maar 3,73 dollar

 

LET OP: Je hebt de minste kans dat je inklaringskosten moet betalen als je pakketje onder de 4 lbs is en onder de 60 dollar zit. Al met al ben je op deze website zeker voordeliger uit dan bij een Nederlandse webshop of winkel.

%d bloggers liken dit: