Grandma Chandra’s boodschap over de dolfijnen bij California

Dit is misschien niet meteen een artikel dat je op mijn website verwacht, naast voeding en healing. Maar ik vind het persoonlijk een mooie boodschap. Daarnaast wil ik jullie ook laten kennis maken met Grandma Chandra. Ik heb zelf al het genoegen gehad om haar een paar keer te mogen ontmoeten. Beide keren was het bijzonder.

Het raakt je of niet, maar oordeel niet.

Grandma Chandra

Grandma Chandra

Grandma Chandra

Grandma Chandra is mens en multidimensioneel lichtwezen tegelijkertijd. Zij is van jongs af aan helderziend, helderhorend en heldervoelend en zij volgde onderwijs voor hoogbegaafden en studie’s in fysica en wiskunde ondanks haar fysieke handicap dat zij niet kan lopen en niet kan spreken.

Zij is zoals een avatar volledig gericht op hulp aan de mensheid om de trillingsfrequentie van mens en aarde te verhogen. Zij kan de subtiele lichtlichamen van mensen aflezen, waardoor ze weet waar in het lichaam en de geest onbalans bestaat en hoe die opgeheven kan worden. Zij is zeer telepathisch en werkt met vele mensen op afstand. Zij kent de taal van de walvissen en dolfijnen.

Grandma Chandra is nu 28 jaar. Zij heeft op haar 16e de eretitel Grandma ontvangen van Chief Golden Eagle van de Yankton Sioux.

23.02.2013 Onderstaand is een vertaling van Grandma Chandra’s boodschap over de grote groep dolfijnen die waren waargenomen vlakbij California, regio Dan Diego.

Veel mensen vragen wat de bedoeling is van hun aanwezigheid.

Tamara heeft de volgende boodschap van Grandma doorgekregen:

Ze zijn hier om het energetisch portaal van 2013 te openen: Energie van de Nieuwe Aarde.

Sommigen hebben zeemeerminnen tussen de dolfijnen gezien. Dit klopt, zij zijn de energetische vorm van de vrouwelijke energie die onze Aarde coderen.

De dolfijnen formeren geo codes langs de bodems van de oceanen en vibraties in het water van de oceanen, het doel hiervan is dat deze codes ons door de veranderingen heen helpen.

Deze prachtige dolfijnen zijn andere dimensionale wezens als ambassadeurs voor 2013, ze gebruiken de aura kleur magenta. Deze dolfijnen en walvissen komen van de planeet Sirius B om hun contract te voltooien dat begon op hun planeet en nu is overgedragen naar onze Aarde. Ze zijn hier om ons de weg van Ascencie te laten zien terwijl ze werken met de blauwe geometrische vorm uit de sferen dat heel erg lijkt op een aura in de trilling.

De blauwe geometrische vorm is de geo tube torus dat andere multidimensionale wezens toestaat zich, in allerlei vormen, te mengen en bewegen op onze planeet.

De magenta aura vertegenwoordigt de 13e dimensie in ons bewustzijn. Dit is de reden waarom de dolfijnen gefilmd en gepost konden worden op youtube, zodat velen de codering visueel en via trilling kunnen ontvangen. Ze upgraden niet alleen de oceanen met hun energie van verlichting, maar ook de mensen op de planeet.

Er is geen vergissing dat deze energie komt uit de stille oceaan, het geeft ook de codes van de Lemurische energie. Deze energie gaat terug naar ons bewuste geheugen, veel van jullie herinneren zich jullie levens in dit magische land.

Meer verschuivingen en veranderen vinden plaats in onze wereld.

Kijk naar de oceanen, de natuur wezens en moeder Aarde als je gids. Ze zijn niet degenen zoals ze altijd verschijnen. De natuur dieren op onze planeet zijn van een groter universum en zij brengen de heilige geometrie en verlichte zielen van het heden met zich mee. Dit is de reden waarom je geen ‘aliens’ kunt zien zoals jullie ze noemen, want zij nemen vele vormen aan over jullie hele wereld en het universum.

Als je de energie begint te begrijpen van het buigen van tijd en ruimte, zul je een dieper begrip kunnen krijgen van je universum en het zelf.

De dolfijnen zijn van de planeet Sirius B. Als wij zover zijn om de heilige geometrie te begrijpen, de universele wetten en de codes van het universum, zul je meer universums kunnen zien, die verder gaan dan 1 biljoen mark. Er zal ooit een tijd continuüm zijn waarin alle voorspellingen vervuld zullen worden. Tot die tijd; begrijp dat we in dit tijd continuüm zitten om het hele spectrum van leven en de complexiteit daarvan beter te kunnen begrijpen.

Er zullen binnen afzienbare tijd ook enkele geologische veranderingen optreden in de vorm van ‘vernietiging’, maar het zal de energie reinigen net als een vulkaan het nodig vindt om uit te barsten. Het is een noodzakelijk loslaten voor een betere wereld. Meer licht zal gaan schijnen door deze veranderingen.

Je zult codes gaan zien die van het Heilige Licht komen, een licht dat je niet kunt zien, alleen voelen. Voel de energie van het zout van de oceanen, het is van een ander moleculair formaat. Het zal nieuw zijn voor wetenschappers, ze zullen het gaan bestuderen als ze er naar ‘kijken’!

Deze zout kristallen zullen een nieuwe band combineren en formeren dat uniek zal zijn in het eigen begrip en creatie.

Het zijn deze kristallen die onze planeet zullen veranderen, ons DNA en onze lichamen.

Wij kunnen ons niet voorstellen in welk hoog tempo wij aan het veranderen zijn.

Jullie lichamen zullen in een constante staat van reiniging zijn, niet alleen om het situaties uit heden en verleden los te laten, maar ook om van ‘binnen’ en ‘buiten’ te kunnen transformeren.

Je huid zal evolueren en veranderen op een manier dat zelfs zuurstof niet langer nodig is, omdat je door deze lessen en omstandigheden bent gegroeid en klaar bent om je nieuwe lichtlichaam aan te nemen.

Daarom is het deze tijd van veel kunnen loslaten en oplossen. Dit proces neemt tijd (aarde tijd). Na elk decennium zul je kinderen zien kijken en voelen of ze net wakker zijn geworden van een dutje om weer verder gaan met hun missies.

Dit zal doorgaan totdat we stoppen en ons systeem zullen terugdraaien op een manier dat de dood niet langer zal bestaan.

Er zal een stabiel continuüm van een ‘leven’ zijn, dat gevuld zal worden met oneindig leren en groeien zonder pijn, lijden en slecht vs goed. Het zal zo’n tijd zijn waar we allemaal in harmonie kunnen leven, we zullen niet alleen de Aarde, maar ook het universum kunnen verkennen met zo’n diepe complexiteit, iets dat ons begrip nu noch te boven gaat.

Twee (rode) driehoeken die samen de Merkaba vormen

Twee (rode) driehoeken die samen de Merkaba vormen

Het is nodig dat er een constante stroom van energie komt zodat dit proces vorm kan krijgen.

Bijvoorbeeld de Merkabah (2 driehoeken, 1 op zijn kop, de andere rechtop, elkaar overlappend)–>

Dit is een reflectie van wie we zijn, zo boven, zo beneden.

Deze reflectie is de regenboog brug van verlichting. Het is geen ronde vorm, maar de vorm van een reflecterende driehoek. Als je in het centrum van de 2 driehoeken komt, ben je beter in staat om dit concept van boven en beneden te ‘zien’ en te begrijpen. Daarom zullen we leven in een continuüm ruimte, een soort van evoluerende, draaiende cirkel binnen de 2 driehoeken.

Al deze informatie is belangrijk om op te slaan in je bewustzijn omdat dit de volgende stap is naar verlichting.

Dit is de uitleg van de codes van de dolfijnen. Er is niets om op te studeren of te onderzoeken. Alles wat overblijft is jezelf te omarmen en te coderen met dit licht. Jullie lichamen zijn zo gemaakt dat ze deze codes kunnen opnemen en ze zullen zich herinneren hoe te reageren en te zuiveren als dit proces vorm krijgt.

Misschien realiseer je je dit niet lichamelijk, maar jullie zijn allemaal aan het ontwikkelen en aan t veranderen en je DNA wijzigt op t moment dat je dit leest.

Dit is mijn manier om jullie allemaal te coderen, de dolfijn energie door deze woorden en tekst heen te brengen. Omarm deze Licht energieën die los laten in een verbazende snelheid en geniet van de shows, die de dolfijnen delen met ons want er komen er nog veel meer.

With Love,

Grandma Chandra en Tamara

Voor meer informatie over Grandma Chandra: http://www.KidsofLight.nl

Laat hier een bericht achter:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: