Foodwatch.nl

Foodwatch wil de misleiding in de supermarkt stoppen en gaat voor transparantie en eerlijkheid. Het is niet alleen een informatieve website, maar ook gericht op actie. Hieronder kan je lezen wat foodwatch meer doet. Met daaronder een greep van artikelen die je op hun website kan vinden.

Uiteindelijk, de consument bepaalt, en dat zijn wij. Dus laten wij deze macht nemen en kiezen voor eerlijke producten in de schappen. Dat is het beste signaal dat we kunnen geven aan misleidende marketing van voedselfabrikanten.

Doe je mee?

foodwatch_logo

Wat doet foodwatch?

foodwatch is dé organisatie die opkomt voor uw recht op veilig en eerlijk voedsel. foodwatch maakt zich samen met u sterk voor de keuzevrijheid van consumenten. Wij onthullen ongezonde en schadelijke praktijken van voedselfabrikanten. En we eisen dat ze ophouden ons te misleiden. Daarnaast dwingt foodwatch de overheid om waar nodig in actie te komen.

foodwatch is dé organisatie die opkomt voor uw recht op veilig en gezond voedsel. Samen met u maakt foodwatch zich sterk voor eerlijke voorlichting in de voedselbranche. Uw hulp is hard nodig.

Dagelijks staat u bloot aan misleiding door voedselfabrikanten. In gelikte reclamecampagnes doen producenten alsof zij het beste met u voor hebben. Etiketten staan vol kreten als ‘gezond en ‘natuurlijk’. Maar in feite is veel voedsel nep en ongezond. Te zoet, te zout en te vet.

Keuzevrijheid heeft u nauwelijks

Ons voedsel is bewerkt, veranderd en uitgehold. Natuurlijke ingrediënten verdwijnen en maken plaats voor kunstmatige varianten. Alleen met een vergrootglas in de ene hand en een lijst met E-nummers in de andere, kunt u in de winkel beoordelen wat u eigenlijk koopt.

Daarom bestaat foodwatch

foodwatch stelt dit soort misleidende marketing aan de kaak. Onze experts kijken kritisch naar de ware inhoud van voedselproducten. Zit die vruchtendrank echt vol fruit? Hoe ‘puur natuur’ is dat product? Maakt de fabrikant zijn beloftes waar of wordt u voor de gek gehouden?

foodwatch onthult de waarheid achter etiketten en reclameslogans

foodwatch laat u zien wat er werkelijk in uw eten zit. We spreken voedselfabrikanten daarop aan: we eisen dat ze stoppen met hun misleiding. Samen met u vragen we om transparantie en eerlijke voorlichting in de hele voedselbranche.

Vijf voedselleugens ontmaskerd

Laat hier een bericht achter:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: