Nieuwetijdskinderen: Ik voel, ik voel, wat jij niet voelt… (video)

Jasmijn en Robert zijn beide HSP, High Sensitive Person. Bij HSP’ers komen indrukken van buitenaf harder binnen omdat ze zo Love naturegevoelig zijn. Ze kunnen moeilijk tegen onrecht en houden van de natuur. Ze hebben vaak tijd en ruimte nodig om zich terug te trekken. In de natuur kunnen ze zich juist opladen.

Volwassenen kunnen veel van deze kinderen leren. De belangrijkste boodschap is toch wel de verbinding met de natuur. Het brengt je dichter bij jezelf, bij jouw eigen gevoel. En hier kan geen enkele app tegenop.

Jasmijn is a seven year old girl, who loves hugging trees and having conversations with animals. Anything she touches seems to breathe a sense of aliveness. Robert is ten years old, and the only place where he feels at ease is in nature. He climbs trees as high as he can escaping the everyday reality that is not always easy.

I feel… is about children who experience their environment differently compared to most of us. They travel their own way against the mainstream and dare to see the world with a pureness of vision over and over again.

Director: Elsbeth van Noppen

Laat hier een bericht achter:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: