Uit de vicieuze cirkel stappen

Als ik blijf kijken, zoals ik altijd heb gekeken Vicieuze cirkel
Blijf ik denken, zoals ik altijd heb gedacht

Als ik blijf denken, zoals ik altijd heb gedacht
Blijf ik geloven, zoals ik altijd heb geloofd

Als ik blijf geloven, zoals ik altijd heb geloofd
Blijf ik doen, zoals ik altijd heb gedaan

Als ik blijf doen, zoals ik altijd heb gedaan
Blijft mij overkomen, wat mij altijd overkomt

(Auteur onbekend)

En hiermee is de cirkel rond. Zolang er niks verandert, blijven de dingen zoals ze zijn. Als je onvrede hebt met alles wat momenteel in je leven speelt en hoe je ermee omgaat, VERANDER JEZELF en je verandert de situatie.

Spiraal Het is tijd om uit die vicieuze cirkel te stappen. Ga voor die opwaartse spiraal van eigen ontwikkeling!

Geef de schuld niet aan anderen en maak jezelf geen slachtoffer. Als je dit al onderkent, heb je de eerste stap al gezet. 

Natuurlijk hoef je dit alles niet alleen te doen. Als je het even niet weet, laat je je geest tot rust komen met een zachte Avalon ELA-energy healing.

Wil je voor jezelf een grotere uitdaging, dan kan je voor een gezondere levensstijl kiezen waarbij tot doel is om die mist in je hoofd op te helderen. Met het veranderde voedingspatroon, verander jezelf. En dan komen inzichten vanzelf… Ik kan uit ervaring vertellen dat dit zo is.

Het kan allemaal. Maar alleen JIJ kan hiervoor kiezen en de stap zetten.

Nu is het de tijd.

%d bloggers liken dit: