Een gezonde pijnappelklier is belangrijk in deze tijd

Om de controle over je eigen leven terug te krijgen en leugens door te kunnen prikken zijn een gezonde pijnappelklier en een goede geestelijke gezondheid een belangrijke voorwaarde. De meeste mensen brengen hun dagen door als gemanipuleerde slaven. Vandaag de dag komen wetenschap en spiritualiteit steeds meer samen en bieden ons sleutels aan. Vele geheimen zijn openbaar geworden. Een daarvan is het belang van een schone pijnappelklier.

De pijnappelklier of epifyse is gelegen in het geometrische centrum van de hersenen. Dit correleert met de locatie van de grote piramide van Giza in het geometrische centrum van de continenten op aarde.

De pijnappelklier werd door volken uit de Oudheid het derde oog genoemd. Het zou magische krachten hebben. Dat is misschien de reden waarom de Franse filosoof Descartes de pijnappelklier de zetel van de ziel heeft genoemd, wat we de ‘mind’ of geest noemen.

De pijnappelklier reageert op licht en speelt diverse rollen bij het menselijk functioneren. De klier maakt de hormonen serotonine en melatonine en Dimethyltryptamine (DMT) aan. De hormonen reguleren een reeks biologische processen, die verband houden met de waak- en slaaptoestand.

Melatonine reguleert het zogenaamde circadiaans ritme (een ritme van ca. één dag) en het grotere met jaargetijden samenhangende ritme. Melatonine wordt in de nacht, gedurende de slaap, losgelaten in de bloedstroom. Ook gedurende meditatie scheidt de pijnappelklier melatonine af.

Serotonine is een chemische stof die veelvuldig in de natuur aanwezig is, o.a. in pruimen en bananen. Serotonine is een neurotransmitter die invloed heeft op je stemming, zelfvertrouwen, slaap, emotie, seksuele activiteit en eetlust.

Gedurende het ouder worden verkalkt de pijnappelklier meestal. De melatonineproductie vermindert dan eveneens. Deze verminderde melatonine productie wordt daarom in verband gebracht als de veroorzaker van het verouderingsproces.

De pijnappelklier kan door belasting vanuit het milieu en stress worden aangetast: door ongewoon sterke ritmische lichtprikkels, straling, magnetische velden, grote temperatuurverschillen, grote hoogte, voedingstekorten en dagelijkse stress.

De pijnappelklier van dieren bevat magnetisch materiaal en zorgt ervoor dat zij kunnen navigeren. Het is een “magneto-ontvanger” die zich afstemt op magnetische velden op aarde en in de lucht. Wellicht is de klier bij mensen verantwoordelijk voor een onbewust navigatiesysteem?

Elektromagnetische velden (EMF) onderdrukken de werkzaamheid van de pijnappelklier en verminderen de melatonine productie.  EMF kunnen er dus voor zorgen dat het biologische ritme wordt verstoord.

Een aantal jaren geleden publiceerde NewScientist een artikel waaruit bleek dat er een direct verband bestaat tussen zonnevlammen en de mensen op aarde. Een zonnevlam is een explosieve gebeurtenis in de zonneatmosfeer, waarbij energie vrijkomt die wordt vastgehouden in magnetische velden.

Zonnevlammen zorgen voor een plotselinge sterke toename van hoogenergetische elektromagnetische straling op aarde. Ook het magnetisch veld rondom mens en dier wordt erdoor beïnvloed. De magnetische stormen kunnen het circadiaanse ritme en de productie van melatonine in de epifyse verstoren, met alle gevolgen van dien.

Functie pijnappelklier volgens de officiële wetenschap
De westerse wetenschap heeft nog niet zoveel feiten over de functie van de epifyse verzameld, naast de ontdekking van de productie van de hormonen serotonine, melatonine en Dimethyltryptamine (DMT).

DMT is verwant aan de neurotransmitter serotonine. De functie van de stof is tot dusver onduidelijk, al blijkt uit onderzoek dat DMT mogelijk een rol speelt bij schizofrenie, bijna-doodervaringen en visueel dromen. DMT heeft psychoactieve eigenschappen.

Men heeft lange tijd gedacht, dat de pijnappelklier een overblijfsel was van een groter orgaan. Dermatologieprofessor Aaron B. Lerner en zijn collega’s aan Yale Universiteit, hoopten dat een substantie uit de epifyse nuttig zou kunnen zijn voor het behandelen van huidziekten, zij isoleerden het hormoon melatonine in 1958.

De pijnappelklier produceert meer melatonine wanneer het donker is en minder onder invloed van licht. Cellen in het oog zenden informatie over de cyclus van dag en nacht naar de epifyse.

Bij vogels en reptielen ligt de pijnappelklier dicht bij de huid. Er is dus geen interactie met de ogen nodig om de dag en nachtcyclus te registreren. Bij deze dieren is de pijnappelklier de belangrijkste klok.

Mensen met borstkanker hebben minder melatonine in hun bloed en mensen bij wie de epifyse is weggehaald hebben een grotere kans op kanker. Melatonine heeft een beschermende werking op afbraak van DNA en een stimulerende werking op het immuunsysteem.

Overvloedige melatonineproductie bij kinderen remt de seksuele ontwikkeling af. Tumoren in de pijnappelklier worden in verband gebracht met vroegtijdige puberteit.

Schoonmaken van de pijnappelklier
Het schoonmaken van de pijnappelklier wordt belangrijk wanneer je toegang wilt krijgen tot multidimensionale perceptie. De pijnappelklier maakt DMT aan wanneer ze volledig werkzaam is. Een ontwaakte epifyse geeft je toegang tot bewust uittreden, astraal reizen, andere dimensies ontdekken en helderziendheid.

Wanneer de pijnappelklier ontwaakt kan men een soort druk voelen in de basis van de hersenen. Ook een hoofdtrauma kan de activatie van het derde oog tot gevolg hebben.

Hoewel de fysieke functie van de epifyse bij wetenschappers lang onbekend is gebleven, hebben mysteriescholen altijd geweten, dat deze klier ter grootte van een gedroogde erwt (nauwelijks 200 milligram), de deur is tussen de materiële en spirituele wereld.

Ontgiften van de pijnappelklier

1. Kwik en alles waarin kwik zit is giftig voor de pijnappelklier.

  • Amalgaam vullingen, ook wel “kwik” vullingen genoemd omdat amalgaam een legering is van kwik en zilver, liever weghalen.
  • Vaccinaties, ze bevatten namelijk het conserveermiddel thimerosal, dat voor ca. 50% uit kwik bestaat.
  • Garnalen en tonijn. In het algemeen geldt, hoe groter de vis, hoe meer kwik.
  • Spaarlampen: wanneer deze breken kan men een duidelijke kwiklucht ruiken.
  • Kwik kan door dagelijks Chlorella, tarwegras of spirulina te slikken uit het lichaam gezuiverd worden.
  • Elke dag verse koriander innemen helpt om kwik uit de hersenen te halen.

2. Fluoride – in tandenpasta en water. Zorgt ervoor dat de pijnappelklier verkalkt. Zie onderaan voor een aanvullend artikel over de pijnappelklier en fluor….

3. Biologische groente: een goede ontgiftende werking gaat uit van biologische groenten en fruit, vooral als daarvan een groot deel rauw wordt genuttigd. Pesticiden zijn zeer vervuilend voor het lichaam op alle vlakken.

4. Alcohol en roken: stop ermee, ook de emotionele en geestelijke verslaving eraan oplossen. Meestal komt dit neer op een gebrek aan zelfvertrouwen en eigenwaarde en/of onverwerkt trauma.

5. Helen van je hart, zorgt voor een verhoogde frequentie. Angsten onder ogen zien en oplossen.

6. Andere toxinen zoals aspartaam, witte suiker, alle toevoegingen beginnend met E1, chemische deodorant, schoonmaakmiddelen, luchtverfrissers en mondspoelmiddelen (gewoon spoelen met zou water is voldoende) vermijden.

7. Rauwe chocolade, cacaoboon die niet is verhit, is in kleine hoeveelheid goed voor de pijnappelklier.

Ontwaken
We hebben allemaal krachten in ons, die tot nu toe sluimerend en onbewust zijn. We kunnen de pijnappelklier tot leven wekken en evolueren naar een hoger bewustzijnsniveau. Begin met de televisie uit te zetten. De televisie is een manipulatiemiddel ter controle van de massa. Stop de dagelijkse stroom ongezonde portie leugens en leer de waarheid onderscheiden. Investeer tijd in werkelijke educatie. Open de deur tussen de materiële en spirituele wereld en help jezelf helen, op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Fluor en de pijnappelklier

Laatst was ik bij iemand op bezoek die weigerde fluoridehoudende tandpasta te gebruiken. Ik keek daar wat van op en ben vervolgens op internet gaan speuren om meer informatie te verkrijgen over de mogelijke nadelige effecten van fluoride op het lichaam en ik werd daarbij vooral onaangenaam verrast door het effect van fluoride op de pijnappelklier in de hersenen.

De pijnappelklier is een klier in de hersenen welke vooral bij kinderen groot is en vanaf de puberteit in grootte begint af te nemen en naarmate mensen ouder worden begint het zelfs te verkalken. Sommigen leggen een link tussen veroudering en een slechter functionerende pijnappelklier. De klier maakt allerlei hormonen aan waarvan melatonine de meest bekende is. Melatonine wordt vooral aangemaakt zodra het donkerder wordt wat het verlangen om te slapen bevorderd.

Het is ook deze klier die Descartes in 1649 beschreef als de ‘Zetel van de Ziel’. Volgens recentelijk onderzoek zou het gebied rondom deze klier vooral geactiveerd worden als mensen mediteren (zie Is the Seat of the Soul in the Brain? (New Scientist). Baconnier et. al (2002) wijzen op de aanwezigheid van calciet-kristallen in deze klier.

Al met al niet zomaar een klier, maar een klier met een rijke geschiedenis en mysterieuze karakteristieken waar de wetenschap maar mondjesmaat grip op krijgt.

Fluoride-ophopingen in de pijnappelklier
Uit onderzoek van Dr. J. Luke, The Effect of Fluoride on the Physiology of the Pineal Gland (1997), blijkt dat de pijnappelklier (ook wel epifyse genoemd) erg gevoelig is voor de opname van fluoride. Zij concludeerde dat deze klier de hoogste fluorconcentratie van het hele lichaam heeft, wat de werking van de klier ernstig aantast. De klier is bijvoorbeeld minder in staat om melatonine te produceren.

Dit bericht alleen al was voor mij voldoende om per direct te stoppen met fluoridetandpasta. Ik mocht gelukkig ontdekken dat er ook nog fluoridevrije tandpasta’s in omloop (van het merk paradontax bijvoorbeeld) zijn. Ik vind het geen aantrekkelijk idee om mijn pijnappelklier te vergiftigen met fluor.

Extra informatie
Toch ben ik niet over een nacht ijs gegaan want er is veel meer te lezen over de nadelige effecten van fluor. Ook binnen de wetenschap is er geen consensus. Je zou eens een blik kunnen werpen op de volgende videos: Dr. Osmunsen, Don’t swallow your toothpaste, Emergency Warning Fluoride Alert, Poisoned Babies.

In de Verenigde Staten wordt fluoride in het drinkwater van veel staten toegevoegd. Uit de filmpjes hierboven blijkt dat er geen verschil is tussen de gezondheid van de tanden en het eventueel toegevoegde fluoride in het water. De Nazi’s gebruikten fluoride om de bevolking af te stompen. Behalve dat fluoride een van de meeste potente rattengiffen is, is het ook een van de basisingrediënten van Prozac en Sarin (zenuwgas).

Het advies om tandpasta niet door te slikken is bekend omdat het niet goed voor je is. Waarschijnlijk heeft dat vooral te maken met de fluoride die er inzit. Als ik echter denk aan mijn opa die het advies kreeg om bij zware hartproblemen een pilletje onder de tong te plaatsen omdat het daar snel wordt opgenomen in de bloedstroom, lijkt het me ook niet meer dan logisch om te veronderstellen dat er tijdens het tandenpoetsen ook veel fluoride in de bloedstroom terechtkomt.

De pijnappelklier heeft vanwege de hormoonfunctie een belangrijk station aan diezelfde bloedbaan en neemt zo ook veel fluoride op.

Een onderzoek uit 1953 dat verscheen in the American Journal of Public Health ‘Newburgh-Kingston Caries Fluorine Study. V. Pediatric Aspects—Continuation‘ bevat een onderzoek waarin gekeken werd naar de effecten van gefluoriseerd water op kinderen. Er werden twee steden met elkaar vergeleken waarbij de ene stad wél en de andere stad niet gefluoriseerd water had.

Wat bleek? De meisjes van de gefluoriseerde groep bleken gemiddeld vijf maanden eerder hun eerste menstruatie te krijgen (zie ook Fluoride Dangers) dan in de controlegroep. Dit werd ook gevonden in het pijnappelklieronderzoek dat werd uitgevoerd door Jennifer Luke.

Bron: www.wijwordenwakker.org

Lees ook: How to decalcify your pineal gland

%d bloggers liken dit: