Griepvaccinatie – Feiten en Mythen

prikMythe 1: De griepvaccinatie is effectief

Statistisch is het zelfs zo, dat je minder kans hebt op griep, als je geen griepvaccinatie hebt gehaald. Een journalist van BCTV in Vancouver rapporteerde dat van de 32 mensen in de eerstehulppost van het ziekenhuis 30 mensen een antigriep spuit hadden gehaald.

Mythe 2: De griepvaccinatie behaalt veel succes in het voorkómen van griep

Wanneer je beseft dat een placebo injectie met water een succesgehalte heeft van 30 % is het percentage succes van een griepvaccinatie van 6,25% erg slecht.

Mythe 3: De griepvaccinatie is veilig

De vooraanstaande immunoloog Hugh Fudenberg beweert dat wie tussen 1970 en 1980 vijf griepvaccinaties heeft gehad 10 maal meer kans heeft op Alzheimer. Dit heeft te maken met het aluminium en kwik uit de injectie die accumulerend in de hersenen worden opgeslagen. Dit leidt tot cognitieve disfuncties.

Mythe 4: Er zitten geen ongezonde ingrediënten in griepvaccinaties

In een griepvaccinatie zijn grofweg drie categorieën ingrediënten te vinden: de virussen en gecultiveerde bacteriën; geaborteerde menselijke foetuscellen, varkensbloed, nierweefsel van apen, koepokken pus, kalf serum (hierin groeien de bacteriën en virussen); neutrealisatoren, stabilisatoren, conserveringsmiddelen: kwik, aluminium en formaldehyde. Formaldehyde is kankerverwekkend, geen hoeveelheid hiervan wordt veilig geacht wanneer het in een levend organisme wordt gespoten. Het wordt gebruikt om gestorvenen te balsemen.

Mythe 5: De griepvaccinatie werkt

De griepvaccinatie maakt het immuunsysteem eerder zwakker, waardoor de kans om griep te krijgen groter wordt. Het is beter voor uw gezondheid om de griepvaccinatie te ontlopen! Niet alleen zitten er vele ongezonde stoffen in, veel mensen krijgen binnen korte tijd na hun vaccinatie daadwerkelijk griep.

Dokter Viera Scheibner is een meest vooraanstaande wetenschappers op het gebied van vaccins.

Scheibner: “Er wordt in steeds meer medische magazines geschreven over anaphylaxis (hypergevoeligheid en allergische reacties) en ernstige immunologische reacties als direct gevolg van vaccinaties. Er treedt een vorm van sensibiliseren op, mensen worden juist extra bevattelijk voor de ziekte waartegen gevaccineerd wordt.”

Scheibner: “We zien bij kinderen na vaccinatie, dat ze binnen enkele dagen tot drie weken loopneuzen ontwikkelen, oorinfecties krijgen, longontsteking en bronchitis ontwikkelen. De vaccinaties worden door middel van reclamecampagnes aangeprezen, ze beloven immuniteit, maar dat is niet de werkelijkheid. Er is eerder sprake van onderdrukking van het immuunsysteem.

Vaccins kunnen interne organen beschadigen, vooral de alvleesklier. Daarom is iedereen die regelmatig gevaccineerd is bevattelijk voor auto-immuunziekten zoals diabetes, ziekte van Addison, arthritis, astma, hepatitis, lupus, MS, botontkalking en tientallen andere ziekten.”

Auto-immuunziekten zijn ziekten waarbij het lichaam zichzelf aanvalt, of meer accuraat is, wanneer het is aangevallen door een ongezonde leefstijl, stress, toxinen in medicijnen, water en voeding.

Immunoloog Jesse Stoff is van mening dat de gezondheid van een mens door vier factoren wordt bedreigd:

1. ongezonde voeding

2. door de mens veroorzaakte toxinen in het milieu

3. ziekteveroorzakende organismen en diens toxinen

4. trauma’s die het immuunsysteem beschadigen zoals röntgenstraling en stress

Andere factoren zijn slaapgebrek, te weinig lichaamsbeweging, roken, teveel alcohol- consumptie en andere excessen die het lichaam uit balans halen.

Bron: http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=m4&s=M22&ss=P1264&l=NL

%d bloggers liken dit: