Praktijk Suzi Qi

Vanuit een holistische visie kijk ik naar de mens. Ik streef naar een balans tussen de fysieke, geestelijke, emotionele en mentale lichamen van een mens. Hiervoor zijn verschillende therapieën inzetbaar.

kid smelling

Voordat de eerste behandeling plaatsvindt, vraag ik je om een anamnese in te vullen. Deze vragenlijst bespaart tijd op onze eerste afspraak.

Afhankelijk van de aard van het probleem, zal op het eerste consult Levend Bloed Analyse of de Avalon ELA-energy healing worden toegepast. Aangevuld met advies voor supplementen, voeding en levensstijl.

Verwacht niet dat je na één consult klaar bent, dan begint het pas.

Door middel van Levend Bloed Analyse kan ik de kwaliteit van je bloed beoordelen. Op basis van dit onderzoek, kan ik de juiste vitamines en mineralen voorschrijven op basis van de orthomoleculaire principe. Verstoringen zijn veelal eerst in het bloed zichtbaar voordat dit fysiek zichtbaar is. Het is dus ook een goed preventief onderzoek. Daarnaast kan ik met LBA je vooruitgang goed monitoren.

Het geven van voedingsadvies is inzetbaar bij vermoeidheid, afvallen, vage klachten, migraine, ziekte van Crohn, depressie, ADD, ADHD, autisme, Asperger, osteoporose, acne, constipatie, ontzuring, astma, meer energie, een gezondere levensstijl, ondersteuning bij kanker, menopauze etc. Je bent immers wat je eet verteert.

Ook geef ik healings met de Avalon ELA-energy. Een zachte, doch krachtige healing. Vooral (hoog)gevoelige kinderen hebben hier baat bij. Maar in combinatie met juiste voeding kan het bijvoorbeeld ook helpen bij het zwanger willen worden.

Om samen aan de gezondheid te werken, zullen we ook in gesprek moeten blijven. Wat je bezighoudt, hoe je met stress omgaat, over je klachten, hoe je in het leven staat etc. Dit is nodig om uit de vicieuze cirkel te kunnen stappen. Hopelijk kan je hierin mij als een gelijke zien en schroom je niet om vragen te stellen. Ik ben er om je te helpen en niet om je de les te lezen.

“Problems cannot be solved at the same level of awareness that created them.” – Albert Einstein

Logo Suzi QiIk combineer graag wetenschap en spiritualiteit in mijn praktijk. Ze vullen elkaar aan. Met als doel de individu te helpen in zijn unieke proces om bij zijn eigen gevoel te komen en te blijven. En hierdoor zijn eigen verantwoordelijkheid te nemen voor zijn gezondheid.

In de menubalk kan je onder ‘Praktijk Suzi Qi’ meer informatie vinden over de Avalon ELA-energy healing, Levend Bloed Analyse, mijn visie als voedingscoach of tarieven.

Daarnaast kan je onder het kopje ‘Weten.’ allerlei artikelen vinden met betrekking tot voeding, gezondheid, inspiratie, spiritualiteit en meer. Mijn doel is ook om zoveel mogelijk informatie te delen om zo mensen bewust te maken.

Weten. Ervaren. Zijn.

De behandelingen of adviezen zijn géén vervanging van medisch consult.